Title : Rabine Karo Kowe
Artist : Nella Kharisma
Album : Nella Kharisma Radio Hits
Label : Aneka Safari Records

Lirik Lagu Rabine Karo Kowe


Awan bengi aku mbayangke kowe
Sesandingan lungguh ning pelaminan

Aku emoh adoh soko kowe
Di kancani mrono mrene
Aku emoh yen di tinggal lungo
Pengen bareng saklawase

Awan bengi aku mbayangke kowe
Sesandingan lungguh ning pelaminan

Aku emoh adoh soko kowe
Di kancani mrono mrene
Aku pengen rabine karo kowe
Ora pengen sing liyane
Aku ndungo bahagia uripe
Nganti tuwo saklawase

Ning nong ning gong di tembung
Ra usah suwe suwe dak kedisikan liyane
Klosone ndang di gelar undangane di sebar
Dayohe wis do ngumpul mantene ndang di sahke

Aku pengen rabine karo kowe
Ora pengen sing liyane
Aku dungo bahagia uripe
Nganti tuwo saklawase

Awan bengi aku mbayangke kowe
Sesandingan lungguh ning pelaminan

Aku emoh adoh soko kowe
Di kancani mrono mrene
Aku pengen rabine karo kowe
Ora pengen sing liyane
Aku ndungo bahagia uripe
Nganti tuwo saklawase

Ning nong ning gong di tembung
Ra usah suwe suwe dak kedisikan liyane
Klosone ndang di gelar undangane di sebar
Dayohe wis do ngumpul mantene ndang di sahke

Aku pengen rabine karo kowe ora pengen sing liyane
Aku dungo bahagia uripe nganti tuwo saklawase
Aku pengen rabine karo kowe ora pengen sing liyane
Aku dungo bahagia uripe nganti tuwo saklawase

Ning nong ning gong di tembung
Ra usah suwe suwe dak kedisikan liyane
Klosone ndang di gelar undangane di sebar
Dayohe wis do ngumpul mantene ndang di sahke

Baca Juga : Lirik Lagu Juragan Edan - Nella Kharisma