Lirik Lagu Mejinjiten - Suliyana

Mageh loro ati iki Ugo dorong biso nambani Saiki riko teko Ngajak balik maning... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Mejinjiten - Suliyana

Lirik Lagu Suliyana - Mejinjiten


Title : Mejinjiten
Artist : Suliyana
Songwriter : Cah Lanang / Didin
Genre : Banyuwangi
Label : BW Record

Lirik Lagu Mejinjiten


Mageh loro ati iki
Ugo dorong biso nambani
Saiki riko teko
Ngajak balik maning

Bangur goleto liyo
Hang biso ngabeti riko
Balik nyang riko tuwas kesikso
Ngeruwed pikir kepulosoro

Next time !!!

Baca Juga : Lirik Lagu Ketampel - Suliyana