Lirik Lagu Kudu Piye - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Kudu Piye" dari Nella Kharisma ini di ciptakan oleh Tegar Pangabean. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Lirik Nella Kharisma - Kudu Piye


Title : Kudu Piye
Artist : Nella Kharisma
Song Writer : Tegar Pangabean
Genre : Dangdut
Album : Star Band Vol. 1
Label : DD Star Record

Lirik Lagu Kudu Piye


Aku kudu piye kudu piye
Njalukmu kepiye kepiye
Opo dewe mending pisah wae
Saben dino mek gor padu wae

Aku kudu piye maneh kabeh kabeh salah
Neng ngarepmu aku ra mbejaji
Saben dino aku mek gor iso ngelek idu
Nahan loro ati aku keronto ronto

Nuruti maumu nggarai aku ngelu pusing kepalaku
Banyak permintaanmu gak jelas gak bermutu
Aku terbelunggu

Rono rene salah malah dadi masalah gawe ati gelisah
Gak pernah mau ngalah selalu marah marah
Malah ngajak pisah

Aku kudu piye kudu piye
Njalokmu kepiye kepiye
Opo dewe mending pisah wae
Saben dino mek gor padu wae

Njalokmu kepiye kepiye
Lek ra cocok ojo diterusne
Wes cukup sak mene hubungane
Ojo di terusne

Lek koyok ngene mending aku balek wae
Neng omae wong tuoku mending urep dewe dewe
Yen koyo ngene pacen iki wes dalane
Ojo ngasi mbok sesali aku lunggo goro goro kowe

Aku kudu piye kudu piye
Njalokmu kepiye kepiye
Opo dewe mending pisah wae
Saben dino mek gor padu wae

Njalokmu kepiye kepiye
Lek ra cocok ojo diterusne
Wes cukop sak mene hubungane
Ojo di terusne

Lek koyok ngene mending aku balek wae
Neng omae wong tuoku mending urep dewe dewe
Yen koyo ngene pacen iki wes dalane
Ojo ngasi mbok sesali aku lunggo goro goro kowe

Aku lungo goro goro kowe
Aku lungo goro goro kowe
Aku lungo goro goro kowe

Baca Juga : Lirik Lagu Sayang 9 - Nella Kharisma

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053