Lirik Lagu Didi Kempot - Wedi Dosa

Lirik Lagu "Wedi Doso" dari Didi Kempot. Lagu ini di ciptakan oleh Kuncung Majasem. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Didi Kempot - Wedi Dosa

Lirik Didi Kempot - Wedi Doso


Title : Wedi Dosa
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Kuncung Majasem
Album : The Best of Didi Kempot
Label : Teta Record

Lirik Lagu Wedi Doso


Koyo nggayuh mbulan sing neng nduwur mego
Kepengen ngrangkul nanging tanganku ora teko
Atiku kasmaran nyanding ra biso
Isaku mendem roso tresno

Sakjane batinku tenane kesikso
Ngempet roso kangen esemmu sing nggoda
Nanging aku ngerti aku iki sopo
Kalah bondo karo wong liyo

Opo aku salah yen nyimpen tresno ning dodo
Opo aku salah neng ati kowe tak ujo

Tenane ning batin sak tenane wedi doso
Ning kowe ra gelem ilang soko njero moto
Wis wis yo wis yo wis ben aku tak nrimo
Najan mung iso nyawang aku wis lego

Koyo nggayuh mbulan sing neng nduwur mego
Kepengen ngrangkul nanging tanganku ora teko
Atiku kasmaran nyanding ra biso
Isaku mendem roso tresno

Sakjane batinku tenane kesikso
Ngempet roso kangen esemmu sing nggodo
Nanging aku ngerti aku iki sopo
Kalah bondo karo wong liyo

Opo aku salah yen nyimpen tresno ning dodo
Opo aku salah neng ati kowe tak ujo

Tenane ning batin sak tenane wedi doso
Ning kowe ra gelem ilang soko njero moto
Wis wis yo wis yo wis ben aku tak nrimo
Najan mung iso nyawang aku wis lego
Najan mung iso nyawang aku wis lego

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Pati Isin

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053