Lirik Paijo Londo - Embun


Title : Embun
Artist : Paijo Londo
Songwriter : Memed MJ
Album : Singel
Genre : Dangdut
Label : Bozze Management

Lirik Lagu Embun


Prasasat tetese embun
Kang nelesi rambutku iki
Adem ayem tak roso
Gonmu teko gowo roso tresno

Prasasat cahyaning bulan
Kang sumunar ing wanci wengi
Gawe padang kahanan
Atiku kang peteng pedot katresnan

Duh senenge duh bungahe yen sliramu teko mrene
Dunyo prasasat dadi duwekku dewe
Duh senenge duh bungahe yen sliramu teko mrene
Dunyo prasasat dadi duwekku dewe

Prasasat tetese embun
Kang nelesi rambutku iki
Adem ayem tak roso
Gonmu teko gowo roso tresno

Prasasat cahyaning bulan
Kang sumunar ing wanci wengi
Gawe padang kahanan
Atiku kang peteng pedot katresnan

Duh senenge duh bungahe yen sliramu teko mrene
Dunyo prasasat dadi duwekku dewe
Duh senenge duh bungahe yen sliramu teko mrene
Dunyo prasasat dadi duwekku dewe

Duh senenge duh bungahe yen sliramu teko mrene
Dunyo prasasat dadi duwekku dewe
Duh senenge duh bungahe yen sliramu teko mrene
Dunyo prasasat dadi duwekku dewe

Baca Juga : Lirik Lagu Paijo Londo - Kutho Suwung