Lirik Lagu Obate Rindu - Nogling S. feat Titis Alisya

Dik wis suwe ora ketemu dik Wis ra kuat ngempet kangenku Opo ra getun kelangan aku Nekad nggantung neng witing temu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Song title : Obate Rindu
Songwriter : Nogling S
Artist / Vocal : Nogling S. feat Titis Alisya
Genre : Dangdut
Album : Tembang Cinta Dandut Koplo
Publisher / Distribution : Rajawali Musik

Lirik Lagu Obate Rindu - Nogling S. feat Titis Alisya


Lk :
Dik wis suwe ora ketemu dik
Wis ra kuat ngempet kangenku
Opo ra getun kelangan aku
Nekad nggantung neng witing temu

Pr :
Mas saiki kelakon ketemu
Aku pasrah opo njalukmu
Pucuking gunung segoro madu
Kabeh mau kanggo sliramu

Lk :
Klopo cilik arane cengkir
Isi asem arane klungsu
Nganti kentir dik
Aku mikir sliramu

Pr :
Simpang lima kutho Semarang
Songgoriti neng kutho Batu
Jo sumelang mas
Tresnaku ra bakal mlayu

Lk :
Dik wis ra kuat ngempet kangenku
Rasane wis mandheg neng gulu
Pr :
Enggal mreneo nyedako aku
Tak paringi obate rindu

Baca Juga : Lirik Lagu Nogling S.- Lali Sedhulur

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053