Lirik Lagu Obate Rindu - Nogling S. feat Titis Alisya


Song title : Obate Rindu
Songwriter : Nogling S
Artist / Vocal : Nogling S. feat Titis Alisya
Genre : Dangdut
Album : Tembang Cinta Dandut Koplo
Publisher / Distribution : Rajawali Musik

Lirik Lagu Obate Rindu - Nogling S. feat Titis Alisya


Lk :
Dik wis suwe ora ketemu dik
Wis ra kuat ngempet kangenku
Opo ra getun kelangan aku
Nekad nggantung neng witing temu

Pr :
Mas saiki kelakon ketemu
Aku pasrah opo njalukmu
Pucuking gunung segoro madu
Kabeh mau kanggo sliramu

Lk :
Klopo cilik arane cengkir
Isi asem arane klungsu
Nganti kentir dik
Aku mikir sliramu

Pr :
Simpang lima kutho Semarang
Songgoriti neng kutho Batu
Jo sumelang mas
Tresnaku ra bakal mlayu

Lk :
Dik wis ra kuat ngempet kangenku
Rasane wis mandheg neng gulu
Pr :
Enggal mreneo nyedako aku
Tak paringi obate rindu

Baca Juga : Lirik Lagu Nogling S.- Lali Sedhulur

Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.