Song title : Obate Rindu
Songwriter : Nogling S
Artist / Vocal : Nogling S. feat Titis Alisya
Genre : Dangdut
Album : Tembang Cinta Dandut Koplo
Publisher / Distribution : Rajawali Musik

Lirik Lagu Obate Rindu - Nogling S. feat Titis Alisya


Lk:
Dik wis suwe ora ketemu dik,
Wis ra kuat ngempet kangenku..
Opo ra getun kelangan aku,
Nekad nggantung neng witing temu

Pr:
Mas saiki kelakon ketemu,
Aku pasrah opo njalukmu..
Pucuking gunung segoro madu,
Kabeh mau kanggo sliramu

reff:
Lk:
Klopo cilik arane cengkir,
Isi asem arane klungsu..
Nganti kentir dik,
Aku mikir sliramu

Pr:
Simpang lima kutho semarang,
Songgoriti neng kutho batu..
Jo sumelang mas,
Tresnaku ra bakal mlayu

Lk:
Dik wis ra kuat ngempet kangenku,
Rasane wis mandheg neng gulu..
Pr:
Enggal mreneo nyedak-o aku,
Tak paringi obate rindu..

Baca Juga : Lirik Lagu Nogling S.- Lali Sedhulur

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.