Lirik Lagu Nella Kharisma - Panandang


Lirik Lagu Panandang - Nella Kharisma


Song title : Panandang
Songwriter : S Yatno
Artist / Vocal : Nella Kharisma
Genre : Dangdut
Music : One Vaganza
Album : One Vaganza
Publisher / Distribution : Milady Record

Lirik "Panandang" yang di bawakan oleh Nella Kharisma ini merupakan lagu hasil ciptaan S Yatno. Lagu ini di distribusikan oleh Milady Record bareng One Vaganza musik.

Lirik Lagu Panandang


Sopo sing gelem nglakoni
Lelakon kang tak sandang rino kelawan wengi
Babar pisan aku ora ngerti
Batinmu ra nggrahito jebul nyimpen wadi

Ojo kurang ing pamengku
Yen ono tumindakku sarwo kurang dugo
Kabeh mau bareng wis kebacut
Mulane wekasane aku trimo manut

Mung tujune pituturku marang kowe
Wis tak anggep bakul jamu pinggir dalan gede
Bebasane koyo betet sewu
Ocehane ra di gatekake

Aku ra bakal nggondeli
Sliramu tumindak kang dudu sak lumrahe
Kabeh mau aku ngrumangsani
Ra biso nyukupi kebutuhanmu

Sopo sing gelem nglakoni
Lelakon kang tak sandang rino klawan wengi
Babar pisan aku ora ngerti
Batinmu ra nggrahito jebul nyimpen wadi

Ojo kurang ing pamengku
Yen ono tumindakku sarwo kurang dugo
Kabeh mau bareng wis kebacut
Mulane wekasane aku trimo manut

Mung tujune pituturku marang kowe
Wis tak anggep bakul jamu pinggir dalan gede
Bebasane koyo betet sewu
Ocehane ra di gatekake

Aku ra bakal nggondeli
Sliramu tumindak kang dudu sak lumrahe
Kabeh mau aku ngrumangsani
Ra biso nyukupi kebutuhanmu

Baca Juga : Lirik Lagu Panandang - Ki Rudi Gareng

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053