Lirik Lagu Bandara Juanda - Tasya Rosmala

Ning endi janji sing biyen tak pundi Ning endi sumpah prasetyo dek wingi Kangen sing tak simpen nganti pirang pirang sasi Pungkasane aku malah mbok tatoni... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Bandara Juanda - Tasya Rosmala


Judul Lagu : Bandara Juanda
Ciptaan : -
Penyanyi : Tasya Rosmala
Genre : Dangdut

Lirik Bandara Juanda - Tasya Rosmala


Ning endi janji sing biyen tak pundi
Ning endi sumpah prasetyo dek wingi
Kangen sing tak simpen nganti pirang pirang sasi
Pungkasane aku malah mbok tatoni

Loro atiku koyo keno eri
Krungu neng kono kowe cidro janji
Siji januari nyekseni lungamu wingi
Nganti seprene aku isih ora lali

INTRO

Ning bandara Juanda
Tanganku biyen kok kanthi
Kowe pamit lungo
Jarene enggal ndang bali

Dino nganti sasi
Suwene aku ngenteni
Ra tak nyono
Tresnamu tego ngapusi

Sewu janji janji
Saiki mung kari janji
Sing tak tunggu
Tresnamu wis ora siji

Loro atiku koyo keno eri
Krungu ning kono kowe cidro janji
Siji januari nyekseni lungamu wingi
Nganti seprene aku isih ora lali

INTRO

Ning bandara Juanda
Tanganku biyen kok kanthi
Kowe pamit lungo
Jarene enggal ndang bali

Dino nganti sasi
Suwene aku ngenteni
Ra tak nyono
Tresnamu tego ngapusi

Sewu janji janji
Saiki mung kari janji
Sing tak tunggu
Tresnamu wis ora siji

Baca Juga : Lirik Lagu Sing Tak Jaluk - Tasya Rosmala

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053