Lirik Lagu Kalah Cepet - Jihan Audy

Lirik Lagu "Kalah Cepet" dari Jihan Audy. Lagu ini hasil ciptaan R. Husin Albana. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kalah Cepet - Jihan Audy

Lirik Jihan Audy - Kalah Cepet


Title : Kalah Cepet
Artist : Jihan Audy
Songwriter : R. Husin Albana
Music : Duta Nirwana
Label : Milady Record

Lirik Kalah Cepet - Jihan Audy


Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet di saut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu di gondol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Abote nyonggo tresno
Mung di simpen ning njero dodo
Ngungkap tresno rasane bimbang
Amung bantal tak sayang sayang

Suwi yen tresno kowe
Jebul wis ono sing nduwe
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sing tak tresno milih wong liyo
Tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ing ati
Nganti bantal tak sayang sayang jebul tresnomu di gondol ilang

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet di saut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu di gondol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Abote nyonggo tresno
Mung di simpen ning njero dodo
Ngungkap tresno rasane bimbang
Amung bantal tak sayang sayang

Suwi yen tresno kowe
Jebul wis ono sing nduwe
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sing tak tresno milih wong liyo
Tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ing ati
Nganti bantal tak sayang sayang jebul tresnomu di gondol ilang

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet di saut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu di gondol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet di saut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu di gondol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Baca Juga : Lirik Lagu Hae Hae - Jihan Audy ft S9-X