Lirik Lagu Balasan Tak Enteni Tekamu (Lungset 2) - Nella Kharisma


Song title : Balasan Tak Enteni Tekamu (Lungset 2)
Songwriter : -
Artist / Vocal : Boim Ngapak
Genre : Dangdut

Lirik "Balasan Tak Enteni Tekamu (Lungset 2)" yang di bawakan oleh Boim Ngapak ini merupakan lagu balasan dari lagu Tak Enteni Tekamu (Lungset 2) yang di bawakan oleh Nella Kharisma. Lagu ini di distribusikan oleh Boim Ngapak Pro.

Lirik Balasan Lungset 2 (Tak Enteni Tekamu)


Jo ngenteni tekaku
Nganti lungsete atimu
Lungoku iki wis ra ngarep bali
Tekan kapan ngenteni sliraku

Jo ngenteni tekaku
Setahun ku nyanding wong liyo
Atiku iki wes ono sing duwe
Wes gawe keloro ku njaluk ngapuro

Senajan ku ra ngabari
Nanging aku njaluk siji
Lalekno tresnomu iku
Sing ikhlasno atimu

Pancen bener aku wes nyanding
Saiki bojoku bunting
Ku mblenjani janjiku iki
Sabaro atimu

Jo ngenteni tekaku
Setahun ku nyading wong liyo
Atiku iki wes ono sing duwe
Wes gawe keloro ku njaluk ngapuro

INTRO

Jo ngenteni tekaku
Nganti lungsete atimu
Lungoku iki wis ra ngarep bali
Tekan kapan ngenteni sliraku

Jo ngenteni tekaku
Setahun ku nyading wong liyo
Atiku iki wes ono sing duwe
Wes gawe keloro ku njaluk ngapuro

Senajan ku ra ngabari
Nanging aku njaluk siji
Lalekno tresnomu iku
Sing ikhlasno atimu

Pancen bener aku wes nyanding
Saiki bojoku bunting
Ku mblenjani janjiku iki
Sabaro atimu

Jo ngenteni tekaku
Setahun ku nyading wong liyo
Atiku iki wes ono sing duwe
Wes gawe keloro ku njaluk ngapuro
Wes gawe keloro ku njaluk ngapuro

Baca Juga : Lirik Lagu Tak Enteni Tekamu (lungset 2) - Nella Kharisma

Terjemahan Lagu "Balasan Tak Enteni Tekamu (Lungset 2)" Dalam Bahasa Indonesia


"Balasan Kunanti Kedatanganmu (Kusut 2)"

Jangan menanti kedatanganku
Sampai kusutnya hatimu
Pergiku ini sudah tidak berharap kembali
Sampai kapan menanti diriku

Jangan menanti kedatanganku
Setahun ku bersanding orang lain
Hatiku ini sudah ada yang punya
Sudah buat sengsara ku minta maaf

Walaupun ku tidak memberi kabar
Tapi aku minta satu
Lupakan cintamu itu
Yang ikhlas hatimu

Memang benar aku sudah bersanding
Sekarang istriku hamil
Aku mengingkari janjiku ini
Sabarlah hatimu

Jangan menanti kedatanganku
Setahun ku bersanding orang lain
Hatiku ini sudah ada yang punya
Sudah buat sengsara ku minta maaf

INTRO

Jangan menanti kedatanganku
Sampai kusutnya hatimu
Pergiku ini sudah tidak berharap kembali
Sampai kapan menanti diriku

Jangan menanti kedatanganku
Setahun ku bersanding orang lain
Hatiku ini sudah ada yang punya
Sudah buat sengsara ku minta maaf

Walaupun ku tidak memberi kabar
Tapi aku minta satu
Lupakan cintamu itu
Yang ikhlas hatimu

Memang benar aku sudah bersanding
Sekarang istriku hamil
Aku mengingkari janjiku ini
Sabarlah hatimu

Jangan menanti kedatanganku
Setahun ku bersanding orang lain
Hatiku ini sudah ada yang punya
Sudah buat sengsara ku minta maaf

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.