Lirik Lagu Yakin - Wandra Ft Suliana

Yakinono welas isun Yoro mung kanggo riko Nono liyo ring ati isun Yo mung ono welas riko... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Yakin - Wandra Ft Suliana


Judul lagu : Yakin
Ciptaan : Nanang Kliwon
Penyanyi : Wandra Ft Suliana
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Yakin - Wandra Ft Suliana


Pr :
Yakinono welas isun
Yoro mung kanggo riko
Nono liyo ring ati isun
Yo mung ono welas riko

Lk :
Ring ati iki ugo podo
Mung riko hang sun sayang
Gusti Alloh hang dadi saksine
Kadung welas sun mung kanggo riko

INTRO

Pr :
Wis ketutup lawang ati iki
Kanggo wong liyo
Yo mung riko hang isun welasi
Sampek tumekane pati

Lk :
Roso welas hang ono ring ati
Wis sun bundeli
Lan isun iki ugo wes janji
Sing bakal isun pungkiri

INTRO

Pr :
Yakinono welas isun
Yoro mung kanggo riko
Nono liyo ring ati isun
Yo mung ono welas riko

Lk :
Ring ati iki ugo podo
Mung riko hang sun sayang
Gusti Alloh hang dadi saksine
Kadung welas sun mung kanggo riko

INTRO

Pr :
Wis ketutup lawang ati iki
Kanggo wong liyo
Yo mung riko hang isun welasi
Sampek tumekane pati

Lk :
Roso welas hang ono ring ati
Wis sun bundeli
Lan isun iki ugo wes janji
Sing bakal isun pungkiri
Sing bakal isun pungkiri