14 Des 2017
Lirik Lagu Urip Dewe - Via Vallen

Judul Lagu : Urip Dewe
Ciptaan : Irawan Firmansyah
Penyanyi : Via Vallen
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Urip Dewe - Via Vallen

Opo pancen
Uwes dadi garisku
Nglakoni urip dewe
Tanpo ono sliramu

Koyo lagi wingi
Sliramu ngucapne janji
Sehidup semati
Amung ono ing lati

INTRO

Mugo uripmu
Biso seneng
Biso tentrem
Sesanding wong liyo

Aku nerimo
Paribasan ning dunyo
Nglakoni urip dewe
Tanpo ono sliramu

Tetep tak lakoni
Kanti ikhlase ati
Masio tak rasakno
Perih sesek neng njero ati

INTRO

Mugo uripmu
Biso seneng
Biso tentrem
Sesanding wong liyo

Aku nerimo
Paribasan ning dunyo
Nglakoni urip dewe
Tanpo ono sliramu

Tetep tak lakoni
Kanti ikhlase ati
Masio tak rasakno
Perih sesek neng njero ati

Baca Juga » Lirik Lagu Modus Cinta - Via Vallen