16 Des 2017


Judul Lagu : Lomoh
Ciptaan : Miswan (Samudra)
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Lomoh - Nella Kharisma


Di kancani kopi aku kangen sliramu
Timbang ora iso turu ngayalke sliramu
Dag dig dug jantungku mok kencani aku
Klogat kloget mok cumbui aku

Lomoh
Kencan lewat khayalku ow wow
Lomoh
Sing penting ora ngganggu tonggoku

INTRO

Di kancani kopi aku kangen sliramu
Timbang ora iso turu ngayalke sliramu
Dag dig dug jantungku mok kencani aku
Klogat kloget mok cumbui aku

Lomoh
Kencan lewat khayalku ow wow
Lomoh
Sing penting ora ngganggu tonggoku

INTRO

Lomoh
Kencan lewat khayalku ho wow
Lomoh
Sing penting ora ngganggu tonggoku

Lomoh
Kencan lewat khayalku ho wow
Lomoh
Sing penting ora ngganggu tonggoku

Lomoh
Kencan lewat khayalku ho wow
Lomoh
Sing penting ora ngganggu tonggoku

Lomoh
Kencan lewat khayalku ho wow
Lomoh
Sing penting ora ngganggu tonggoku