Lirik Lagu Koyo Langit Ambi Bumi - Lasio

Koyo langit ambi bumi Isun lan riko selawase sing mungkin Biso sesandingan Sadar isun sopo o sing pantes biso Nyanding urip riko... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul lagu : Koyo Langit Ambi Bumi
Ciptaan : Lasio
Penyanyi : Lasio
Genre : Pop Banyuwangi

Lirik Koyo Langit Ambi Bumi - Lasio


Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko selawase sing mungkin
Biso sesandingan
Sadar isun sopo o sing pantes biso
Nyanding urip riko

Wes usapen eluh moto
Lilakno sun lungo
Dudu mergo kurang welas
Opo wes ngeliyo
Tapi mergo sing ono
Restu teko wong tuwek riko

Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup nyakekno
Atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko

Lilakno isun wis lilakeno
Trimo byaen wong lanang hang di pilihno
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo

Ho ...

Mergane selawase seng kiro biso sun sakralno
Dung wong tuwek riko sing ngumbar restune
Lan moto batin iki
Sanggup tah nyawang riko hang nyanding wong liyo

INTRO

Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko selawase sing mungkin
Biso sesandingan
Sadar isun sopo o sing pantes biso
Nyanding urip riko

Ho ...

Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup nyakekno
Atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko

Ho ...

Lilakno isun wis lilakeno
Trimo byaen wong liyo hang di pilihno
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo

Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo

Baca Juga : Lirik Lagu Sun Tutup Lawang Ati

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053