Lirik Lagu Kimcil Kepolen - Nella Kharisma

Pancene kowe pabu nuruti ibumu Jare nek ra ninja ra oleh di cinta Opo koyo ngene susahe wong kere Ameh nyanding tresno kalah karo bondo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kimcil Kepolen - Nella Kharisma


Judul Lagu : Kimcil Kepolen
Ciptaan : NDX AKA
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Kimcil Kepolen - Nella Kharisma


Pancene kowe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh di cinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyanding tresno kalah karo bondo

Aku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
Ono opo kok kowe bedo karo aku iki
Opo aku salah nek aku tresno kowe
Kok pendak dino atimu enenge gelisah

Mending aku ro kowe koreksi dewe dewe
Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
Mergo sak iki tresno enenge gur bondo
Menang rupo kalah dupo aku ora popo

Pancene kowe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyanding tresno kalah karo bondo

Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
Jebul saiki kowe wis keconangan neng mburiku
Kowe selingkuh ro koncoku cerakku iki
Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani

Jaremu nek ra FU kowe ora I Love You
Jaremu nek ra ninja kowe ora cinta
Nanging piye meneh aku wong ra nduwe
Kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh di cinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Yo nek kowe ra iso trimo opo enenge
Gur isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
Pancen kowe rojo neng atimu wuto
Menang rupo moto bondo kuwi pancen kowe

Aku wis ra betah ngrasake sifatmu
Mending aku tak pisah ninggalke sliramu
Ojo rumongso bisa nek kowe ora iso
Atiku wis ra kuat rasane pengen njepat

Pancene kowe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh di cinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Pancene kowe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh di cinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo