17 Des 2017


Judul Lagu : Kepisah
Ciptaan : Gopy
Penyanyi : Vita Alvia
Genre : Banyuwangi

Lirik Kepisah - Vita Alvia


Percumo bain isun welas riko
Sampek ngelayung layung sun mikirno
Pungkase cerito jodoh sing ono dalane
Urip bareng ambi riko

Sun sing ngiro riko nerimo
Di jodohno ambi wong liyo
Sampek nggawe sesek nong njero ati
Kenemenen

Kariyo tego wong tuwek riko
Misahaken sun lan riko
Isun mung pasrah lan biso nerimo
Takdir teko hang Kuoso

Pisah ambi riko

INTRO

Percumo bain isun welas riko
Sampek ngelayung layung sun mikirno
Pungkase cerito jodoh sing ono dalane
Urip bareng riko

Sun sing ngiro riko nerimo
Di jodohno ambi wong liyo
Sampek nggawe sesek nong njero ati
Kenemenen

Kariyo tego wong tuwek riko
Misahaken sun lan riko
Isun mung pasrah lan biso nerimo
Takdir teko hang Kuoso

Pisah

Kariyo tego wong tuwek riko
Misahaken sun lan riko
Isun mung pasrah lan biso nerimo
Takdir teko hang Kuoso

Pisah ambi riko

Baca Juga » Lirik Lagu Kebimbang - Vita Alvia