13 Des 2017
Lirik Lagu Kanggo Kowe - Nella Kharisma

Judul Lagu : Kanggo Kowe
Ciptaan : Jo Klithik
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Kanggo Kowe - Nella Kharisma

Opo wis sak mestine
Aku kudu koyo ngene
Bebarengan karo kowe
Urip sak bendinane

Saben kepethuk
Kowe kondo yen kowe tresno
Aku percoyo
Ra ono wong wadon liyo

INTRO

Aku neng kene kowe sing ono neng kono
Aku tak kondo mugo biso mbok tompo
Saben ngabari kowe mesti loro ati
Aku ra ngerti mergo sopo sing njalari

Kowe lan aku wis sumpah ing janji
Ora bakal nggudo ati
Yo mung sawiji sing neng njero ati
Tresno iki yo mung kowe
Sing tak tresnani

INTRO

Aku neng kene kowe sing ono neng kono
Aku tak kondo mugo biso mbok tompo
Saben ngabari kowe mesti loro ati
Aku ra ngerti mergo sopo sing njalari

Kowe lan aku
Wis sumpah ing janji
Ora bakal nggudo ati

Yo mung sawiji
Sing neng njero ati
Tresno iki yo mung kowe
Sing tak tresnani

Kowe lan aku
Wis sumpah ing janji
Ora bakal nggudo ati

Yo mung sawiji
Sing neng njero ati
Tresno iki yo mung kowe
Sing tak tresnani