Lirik Lagu Kanggo Kowe - Nella Kharisma

Opo wis sak mestine Aku kudu koyo ngene Bebarengan karo kowe Urip sak bendinane... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Kanggo Kowe
Ciptaan : Jo Klithik
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Kanggo Kowe - Nella Kharisma


Opo wis sak mestine
Aku kudu koyo ngene
Bebarengan karo kowe
Urip sak bendinane

Saben kepethuk
Kowe kondo yen kowe tresno
Aku percoyo
Ra ono wong wadon liyo

INTRO

Aku neng kene kowe sing ono neng kono
Aku tak kondo mugo biso mbok tompo
Saben ngabari kowe mesti loro ati
Aku ra ngerti mergo sopo sing njalari

Kowe lan aku wis sumpah ing janji
Ora bakal nggudo ati
Yo mung sawiji sing neng njero ati
Tresno iki yo mung kowe
Sing tak tresnani

INTRO

Aku neng kene kowe sing ono neng kono
Aku tak kondo mugo biso mbok tompo
Saben ngabari kowe mesti loro ati
Aku ra ngerti mergo sopo sing njalari

Kowe lan aku
Wis sumpah ing janji
Ora bakal nggudo ati

Yo mung sawiji
Sing neng njero ati
Tresno iki yo mung kowe
Sing tak tresnani

Kowe lan aku
Wis sumpah ing janji
Ora bakal nggudo ati

Yo mung sawiji
Sing neng njero ati
Tresno iki yo mung kowe
Sing tak tresnani

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053