17 Des 2017

Judul Lagu : Cucak Rowo
Ciptaan : N.N.
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Cucak Rowo - Nella Kharisma


Ku coba coba melempar manggis
Manggis ku lempar mangga ku dapat
Ku coba coba melamar gadis
Gadis ku lamar janda ku dapat

Iki piye iki piye iki piye
Wong tuwo rabi perawan
Prawane yen bengi nangis wae
Amergo wedi karo manuke

Jamane jamane jaman edan
Wong tuwo rabi perawan
Prawane yen bengi nangis wae
Amergo wedi karo manuke

Manuke manuke cucak rowo
Cucak rowo dowo buntute
Buntute sing akeh wulune
Yen di goyang ser ser aduh penake

INTRO

Ku coba coba melempar manggis
Manggis ku lempar mangga ku dapat
Ku coba coba melamar gadis
Gadis ku lamar janda ku dapat

Jamane jamane jaman edan
Wong tuwo rabi perawan
Prawane yen bengi nangis wae
Amergo wedi karo manuke

Manuke manuke cucak rowo
Cucak rowo dowo buntute
Buntute sing akeh wulune
Yen di goyang ser ser aduh enake

Manuke manuke cucak rowo
Cucak rowo dowo buntute
Buntute sing akeh wulune
Yen di goyang ser ser aduh penake
Yen di goyang ser ser aduh penake