29 Des 2017

Judul Lagu : Bocore Ati
Ciptaan : -
Penyanyi : Nisa Fauziah
Genre : Banyuwangi

Lirik Bocore Ati


Jerune segoro mageh biso di silungi
Nong jerone ati sing ono wong hang ngerti
Kadung tah riko weruh sucine welas iki
Sing kiro awak riko arep nglarani ati

Jerune segoro mageh biso di silungi
Nong jerone ati sing ono wong hang ngerti
Kadung tah riko weruh sucine welas iki
Sing kiro awak riko arep nglarani ati

Pamite mung sedelo apuwo nono teko
Opo tah nong kono wes ono wong liyo
Nyatane saiki seng tau ono kabare
Bocore ati sampek luntur welase

INTRO

Jerune segoro mageh biso di silungi
Nong jerone ati sing ono wong hang ngerti
Kadung tah riko weruh sucine welas iki
Sing kiro awak riko arep nglarani ati

Pamite mung sedelo apuwo nono teko
Opo tah nong kono wes ono wong liyo
Nyatane saiki seng tau ono kabare
Bocore ati sampek luntur welase

Pamite mung sedelo apuwo nono teko
Opo tah nong kono wes ono wong liyo
Nyatane saiki seng tau ono kabare
Bocore ati sampek luntur welase

Pamite mung sedelo apuwo nono teko
Opo tah nong kono wes ono wong liyo
Nyatane saiki seng tau ono kabare
Bocore ati sampek luntur welase

Baca Juga : Lirik Lagu Luput Janjine - Nisa Fauziah