Lirik Lagu Sabar Keloro Loro - Nella Kharisma

Sabar keloro loro Amergo sliramu lungo Raiso tepo sliro Kowe lungo ro wong liyo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Sabar Keloro Loro
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Sabar Keloro Loro - Nella Kharisma


Sabar keloro loro
Amergo sliramu lungo
Raiso tepo sliro
Kowe lungo ro wong liyo

INTRO

Sabar keloro loro
Amergo sliramu lungo
Raiso tepo sliro
Kowe lungo ro wong liyo

Opo aku iki ora sugih bondo
Yen kuwi alesanmu
Aku ikhlas lan nerimo

Yen kelingan awakmu marai sirah ngelu
Kowe nglungani aku pisah marang awakku
Lungo tanpo alesan minggat karo gendakan
Dasare kowe payu opo pancen gampangan

Lali popo ra ndongan kaosmu kurang bahan
Kathokmu methet methet ngaca karo lipstikan
Parfume di pol polke ben akeh sing ngematke
Dasar wedokan matre kowe mung ngajak kere

Sabar keloro loro
Amergo sliramu lungo
Raiso tepo sliro
Kowe lungo ro wong liyo

Opo aku iki ora sugih bondo
Yen kuwi alesanmu
Aku ikhlas lan nerimo

Sabar ikhlas nerimo yo wis ora popo
Yen pancen kuwi jodone yo mesti di balekno
Aku sih ora popo neng rodo ho'o
Jenenge uwes tresno angel di lalekno

Rasa ning njero dodo ngempet loro
Kowe malah lungo lungo karo wong liyo
Opo pancen dalane kowe dudu duweku
Duh Gusti paringono dalan padang mring hambamu

Sabar keloro loro
Amergo sliramu lungo
Raiso tepo sliro
Kowe lungo ro wong liyo

Opo aku iki ora sugih bondo
Yen kuwi alesanmu
Aku ikhlas lan nerimo

INTRO

Sabar keloro loro
Amergo sliramu lungo
Raiso tepo sliro
Kowe lungo ro wong liyo

Opo aku iki ora sugih bondo
Yen kuwi alesanmu
Aku ikhlas lan nerimo

Sabar keloro loro
Amergo sliramu lungo
Raiso tepo sliro
Kowe lungo ro wong liyo

Opo aku iki ora sugih bondo
Yen kuwi alesanmu
Aku ikhlas lan nerimo

Opo aku iki ora sugih bondo
Yen kuwi alesanmu
Aku ikhlas lan nerimo

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053