9 Nov 2017


Judul Lagu : Pisah
Ciptaan : R. Husin Albana
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Pisah - Nella Kharisma


Gedene ombak neng segoro laut kae
Dadi saksi janjimu
Naliko kondo bakal tresno selawase

Padange suryo sing madangi biru langit
Dadi saksi janjimu
Nanging kowe ngapusi lungo ninggalake aku

Yo wes aku gur isone pasrah
Yen dalane tresno kudu pisah

Endi mbiyen janjimu tresno aku
Nyatane tresnomu amung sak kuku
Tego tenan kowe ngapusi aku
Nanging pahit tresnomu marang aku

INTRO

Padange suryo sing madangi biru langit
Dadi saksi janjimu
Nanging kowe ngapusi lungo ninggalake aku

Yo wes aku gur isone pasrah
Yen dalane tresno kudu pisah

Endi mbiyen janjimu tresno aku
Nyatane tresnomu amung sak kuku
Tego tenan kowe ngapusi aku
Nanging pahit tresnomu marang aku

Endi mbiyen janjimu tresno aku
Nyatane tresnomu amung sak kuku
Tego tenan kowe ngapusi aku
Nanging pahit tresnomu marang aku