4 Nov 2017


Judul lagu : Gendhing Kanggo Riko
Ciptaan : R. Husin Albana
Penyanyi : Deviana Safara
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Gendhing Kanggo Riko - Deviana Safara


Mageh sun gendingaken nong ati iki
Mageh sun tembangaken nong sepi ati
Sun arep arepaken ring endah impi
Yo mung welas riko sing biso sun ganti

Welas hang isun eman pungkase ilang
Semebyar welas riko mung kari angenan
Gonjang ganjing nong ati cerito welas
Kangen sun titipaken nong silire angin

Masio saikine riko hang sing dewekan
Wes sumanding eneh welas hang liyan
Ati welas isun sing biso ilang
Paribasan riko wis ketutup mendung
Nong cahyane ulan

INTRO

Mageh sun gendingaken nong ati iki
Mageh sun tembangaken nong sepi ati
Sun arep arepaken ring endah impi
Yo mung welas riko sing biso sun ganti

Welas hang isun eman pungkase ilang
Semebyar welas riko mung kari angenan
Gonjang ganjing nong ati cerito welas
Kangen sun titipaken nong silire angin

Masio saikine riko hang sing dewekan
Wes sumanding eneh welas hang liyan
Ati welas isun sing biso ilang
Paribasan riko wis ketutup mendung
Nong cahyane ulan

Masio saikine riko hang sing dewekan
Wes sumanding eneh welas hang liyan
Ati welas isun sing biso ilang
Paribasan riko wis ketutup mendung
Nong cahyane ulan