Lirik Lagu Crito Tresnaku (Kisah Cintaku) - Didi Kempot



Judul Lagu : Crito Tresnaku (Kisah Cintaku)
Ciptaan : Tito Soemarsono
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut

Lirik Crito Tresnaku (Kisah Cintaku) - Didi Kempot


Sepi rasane wengi iki
Aku neng kene ora ono sing ngancani
Neng atiku iki wes ngerti
Lungamu neng ngendi ninggalake aku

Umpomo isih ono wektu
Crito tresnaku sing ono uripmu
Nganti seprene aku mung tansah kelingan
Rasane atiku ora biso ilang

Ayang ayang tresno
Mung tansah tak sawang

Neng opo kowe lungo ninggalake aku
Aku ra percoyo senengmu sedelo
Atiku urung biso nglalekake roso
Aku isih kangen pengen ketemu

INTRO

Umpomo isih ono wektu
Crito tresnaku sing ono uripmu
Nganti seprene aku mung tansah kelingan
Rasane atiku ora biso ilang

Ayang ayang tresno
Mung tansah tak sawang

Neng opo kowe lungo ninggalake aku
Aku ra percoyo senengmu sedelo
Atiku urung biso nglalekake roso
Aku isih kangen pengen ketemu

INTRO

Neng opo kowe lungo ninggalake aku
Aku ra percoyo senengmu sedelo
Atiku urung biso nglalekake roso
Aku isih kangen pengen ketemu

Neng opo kowe lungo ninggalake aku
Aku ra percoyo senengmu sedelo
Atiku urung biso nglalekake roso
Aku isih kangen pengen ketemu

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053