Lirik Lagu Bojo Lali Omah - Deviana Safara

Opo kowe wis lali Karo omahmu dewe Lungo setaun ora bali Gawe bingungku awan bengi... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Bojo Lali Omah
Ciptaan : Raden Husein Albana
Penyanyi : Deviana Safara
Genre : Langgam Campur Sari

Lirik Bojo Lali Omah - Deviana Safara


Opo kowe wis lali
Karo omahmu dewe
Lungo setaun ora bali
Gawe bingungku awan bengi

Opo wis pancen lali
Pamit sedelo jebule suwi
Jane kecanthol cewek ngendi
Seprene ngilang ra ngabari

Lali omah opo wis pancen lali omah
Yo mbok eling gawe bingunge wong sak omah
Aku bingung lan pasrah
Nduwe bojo lali omah

Lali omah kowe wis pancen lali omah
Opo nduwe simpenan nggone liyo omah
Yen ngajak bubrah yo monggo wae
Ora usah lali karo omah

INTRO

Opo kowe wis lali
Karo omahmu dewe
Lungo setaun ora bali
Gawe bingungku awan bengi

Opo wis pancen lali
Pamit sedelo jebule suwi
Jane kecanthol cewek ngendi
Seprene ngilang ra ngabari

Lali omah opo wis pancen lali omah
Yo mbok eling gawe bingunge wong sak omah
Aku bingung lan pasrah
Nduwe bojo lali omah

Lali omah kowe wis pancen lali omah
Opo nduwe simpenan nggone liyo omah
Yen ngajak bubrah yo monggo wae
Ora usah lali karo omah

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053