Lirik Lagu Lungiting Asmoro - Nella Kharisma

Seprene nggonku ngenteni janji Iki prasetyaning ati Kadung tresno ning sliramu duh wong bagus Ra eling dino lan wektu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Lungiting Asmoro
Ciptaan : Harries S / Sugeng TS
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Lungiting Asmoro - Nella Kharisma


Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno ning sliramu duh wong bagus
Ra eling dino lan wektu

Ning ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Senadjan mung tansah anggadang
Aku samar yen sliramu ra kelingan

Wong bagus tak anti anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe

Tegone atimu
Soyo gawe loro
Iku ra prayoga

Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu

Ukurane tresno dudu bondo
Nanging lungiting asmoro

INTRO

Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno ning sliramu duh wong bagus
Ra eling dino lan wektu

Ning ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Senadjan mung tansah anggadang
Aku samar yen sliramu ra kelingan

Wong bagus tak anti anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe

Tegone atimu
Soyo gawe loro
Iku ra prayoga

Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu

Ukurane tresno dudu bondo
Nanging lungiting asmoro
Ukurane tresno dudu bondo
Nanging lungiting asmoro

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053