Lirik Lagu Banyu Tebu - Arif Kurniawan

Opo tah salah aku iseh tresno kowe Ning ati mergo ra ono liyane Sak larane lungamu iseh katon ning netraku Keroso abot eling lungamu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Banyu Tebu - Arif Kurniawan


Judul Lagu : Banyu Tebu
Ciptaan : -
Penyanyi : Arif Kurniawan
Genre : Pop Java

Lirik Banyu Tebu


Opo tah salah aku iseh tresno kowe
Ning ati mergo ra ono liyane
Sak larane lungamu iseh katon ning netraku
Keroso abot eling lungamu

Wiwit ndek biyen mulo aku nate kondo
Nang ati iki ra ono wong liyo
Tetese banyu tebu katon legi ing ilatmu
Ra koyo rasane atiku

Loro loro atiku loro
Nyawang tresno sing ora percoyo
Lambe sing di gugu lan di tiru
Saiki amung kari janjimu

Lilo lilo aku ra lilo
Ninggal aku kanggo uwong liyo
Ati kangen iki sing tak roso
Nemene loroku tambah nyikso

INTRO

Loro loro atiku loro
Nyawang tresno sing ora percoyo
Lambe sing di gugu lan di tiru
Saiki amung kari janjimu

Lilo lilo aku ra lilo
Ninggal aku kanggo uwong liyo
Ati kangen iki sing tak roso
Nemene loroku tambah nyikso

Loro loro atiku loro
Nyawang tresno sing ora percoyo
Lambe sing di gugu lan di tiru
Saiki amung kari janjimu

Lilo lilo aku ra lilo
Ninggal aku kanggo uwong liyo
Ati kangen iki sing tak roso
Nemene loroku tambah nyikso