Lirik Lagu Lady - Didi Kempot

Srengenge sore Neng langit malioboro Gawanen mrene Konco wengiku sing lungo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Lady - Didi Kempot


Judul Lagu : Lady
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Lady - Didi Kempot


Srengenge sore
Neng langit malioboro
Gawanen mrene
Konco wengiku sing lungo

Senajan mung semenit
Ben turu ono ing dodo
Eling naliko pamit
Neng kutho ngayogyakarta

Ooh.. oh Lady
Rungokno swaraku iki
Oh Lady
Yen krungu enggalo bali

Lintang rembulan
Sing ono mburi jendelo
Sawangen aku
Uwong sing kapusan tresno

Umpomo kowe ngerti
Neng endi anggone lungo
Tuntunen wengi iki
Gowonen mrene sedelo

Ooh.. oh Lady
Rungokno swaraku iki
Oh Lady
Yen eling enggalo bali

INTRO

Lintang rembulan
Sing ono mburi jendelo
Sawangen aku
Uwong sing kapusan tresno

Umpomo kowe ngerti
Neng endi anggone lungo
Tuntunen wengi iki
Gowonen mrene sedelo

Ooh.. oh Lady
Rungokno swaraku iki
Oh Lady
Yen eling enggalo bali