Lirik Lagu Kumpul Sedulur - Didi Kempot

Kencar kencar gumebyar lampune langgar Amadhangi mejo langgar niku dampar Kumandhang sworo takbir sing kumandhang Nandhaake sing wis rampung podho siam... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kumpul Sedulur - Didi Kempot


Judul Lagu : Kumpul Sedulur
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Campursari Religi

Lirik Kumpul Sedulur - Didi Kempot


Kencar kencar gumebyar lampune langgar
Amadhangi mejo langgar niku dampar
Kumandhang sworo takbir sing kumandhang
Nandhaake sing wis rampung podho siam

Kakung putri tuwo enom poro santri
Pun kelakon nglampahi rukun agami
Sayuk rukun wonten ing dinten riyadi
Dinten fitri niku dinten ingkang suci

Madu mongso ketan ireng gulo jowo
Gedhang ijo pancen leres niku eco
Wis cumepak di gelar nong nduwur mejo
Nggo sedulur sedulur sing podho teko

(Niki dinten dinten rioyo)
Dulur adoh yo podho teko
(Soko kutho mulih ning ndeso)
Sing lepat nyuwun ngapuro

(Niki dinten dinten riyadi)
Tuwo enom silaturahmi
(Sembah sungkem nyuwun pangaksami)
Sedoyo dosa dosa niki

(Niki dinten dinten rioyo
Dulur adoh yo podho teko
(Soko kutho mulih ning ndeso)
Sing lepat nyuwun ngapuro

(Niki dinten dinten riyadi)
Tuwo enom silaturahmi
(Sembah sungkem nyuwun pangaksami)
Sedoyo dosa dosa niki

INTRO

Kencar kencar gumebyar lampune langgar
Amadhangi mejo langgar niku dampar
Kumandhang sworo takbir sing kumandhang
Nandhaake sing wis rampung podho siam

Kakung putri tuwo enom poro santri
Pun kelakon nglampahi rukun agami
Sayuk rukun wonten ing dinten riyadi
Dinten fitri niku dinten ingkang suci

Madu mongso ketan ireng gulo jowo
Gedhang ijo pancen leres niku eco
Wis cumepak di gelar nong nduwur mejo
Nggo sedulur sedulur sing podho teko

(Niki dinten dinten rioyo)
Dulur adoh yo podho teko
(Soko kutho mulih ning ndeso)
Sing lepat nyuwun ngapuro

(Niki dinten dinten riyadi)
Tuwo enom silaturahmi
(Sembah sungkem nyuwun pangaksami)
Sedoyo dosa dosa niki

(Niki dinten dinten rioyo
Dulur adoh yo podho teko
(Soko kutho mulih ning ndeso)
Sing lepat nyuwun ngapuro

(Niki dinten dinten riyadi)
Tuwo enom silaturahmi
(Sembah sungkem nyuwun pangaksami)
Sedoyo dosa dosa niki