Lirik Lagu Cidro Ing Janji - Nova Queen



Judul Lagu : Cidro Ing Janji
Ciptaan : -
Penyanyi : Nova Queen
Genre : Dangdut

Lirik Cidro Ing Janji


Nelongso atiku nelongso
Yen kelingan jamane semono
Sliramu pamit menyang kutho
Kondo pengen uripe mulyo
Nanging saiki sliramu bedo

Biyen sliramu wis nate janji
Marang wong sing tansah mbok sayangi
Telung tahun atiku sepi
Bareng saiki sliramu lali
Sliramu cidro marang janjimu ndek wingi

INTRO

Aku ngerti sliramu cukup bondo dunyo
Nganti lali marang janjimu semono
Wes wes yo wes aku kudu ngelilakno
Nadjan batinku iki keloro loro

INTRO

Biyen sliramu wis nate janji
Marang wong sing tansah mbok sayangi
Telung tahun atiku sepi
Bareng saiki sliramu lali
Sliramu cidro marang janjimu ndek wingi

INTRO

Aku ngerti sliramu cukup bondo dunyo
Nganti lali marang janjimu semono
Wes wes yo wes aku kudu ngelilakno
Nadjan batinku iki keloro loro

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM