Lirik Lagu Siji Loro Telu - Nella Kharisma

Rasane dadi bujang tuo Ati ngenes pikiran werno werno Bengi ra iso turu awak nganti kuru Pengen kudang kowe bocah ayu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Siji Loro Telu - Nella Kharisma


Judul Lagu : Siji Loro Telu
Ciptaan : P. Sudadi
Penyanyi : Nella Kharisma ft Simon
Genre : Dangdut

Lirik Siji Loro Telu - Nella Kharisma ft Simon


Lk :
Rasane dadi bujang tuo
Ati ngenes pikiran werno werno
Bengi ra iso turu awak nganti kuru
Pengen kudang kowe bocah ayu

Pr :
Duh kang mas opo wes ora kuat
Rasane ngampek kowe sambat
Becik enggal kawin milih sak karepe
Rondo opo prawan podo wae

Rap
Kok mumet ngerasakke uripku koyo ngene
Kalau pengin ngerabi rabi karo wong ayu
Tapi kenyataanne aku nemu rondo lemu
Uwis lemu yo ra ayu
Tapi piye maneh iki wes dadi nasibku
Prawan opo rondo tak pikir podo bagiku
Lilo ra lilo aku kudu tetap lilo
Gelem ra gelem timbang dadi bujang tuo

Lk :
Siji loro telu
Pancen wes dadi nasibku
Siji loro telu
Oleh bojo rondo lemu
Siji loro telu
Pancen wes dadi nasibku
Siji loro telu
Oleh bojo ora ayu

Pr :
Ojo gelo mas ojo gelo
Senajan lemu keno kanggo konco turu

Ft :
Ela elo jas buka blankon ijo
Ela elo pancen enak yen duwe bojo
Ela elo iwak pitik rempelo ati
Saben bengi awakku kesel di pijeti

Pr :
Duh kang mas opo wes ora kuat
Rasane ngampek kowe sambat
Becik enggal kawin milih sak karepe
Rondo opo prawan podo wae

Rap
Kok mumet ngerasakke uripku koyo ngene
Kalau pengin ngerabi rabi karo wong ayu
Tapi kenyataanne aku nemu rondo lemu
Uwis lemu yo ra ayu
Tapi piye maneh iki wes dadi nasibku
Prawan opo rondo tak pikir podo bagiku
Lilo ra lilo aku kudu tetap lilo
Gelem ra gelem timbang dadi bujang tuo

Lk :
Siji loro telu
Pancen wes dadi nasibku
Siji loro telu
Oleh bojo rondo lemu
Siji loro telu
Pancen wes dadi nasibku
Siji loro telu
Oleh bojo ora ayu

Pr :
Ojo gelo mas ojo gelo
Senajan lemu keno kanggo konco turu

Ft :
Ela elo jas buka blankon ijo
Ela elo pancen enak yen duwe bojo
Ela elo iwak pitik rempelo ati
Saben bengi awakku kesel di pijeti