Lirik Lagu Rencho - Nella Kharisma

Pisanan aku pengen kenalan Koncone bojone kancaku jan ayu tenan Kepindo aku dadi gregetan Pendekatan mugo aku ndang cepet dadian... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Rencho - Nella Kharisma


Judul Lagu : Rencho
Ciptaan : Erick Sukir Genk
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Reggae

Lirik Rencho - Nella Kharisma


Pisanan aku pengen kenalan
Koncone bojone kancaku jan ayu tenan
Kepindo aku dadi gregetan
Pendekatan mugo aku ndang cepet dadian

Asline aku eneng sing nduwe
Sewalike jebul dekne yo eneng sing ndue
Ra popo penting podo ngertine
Main mburi njogo ati siji lan sijine

Aku wes kadung tresno
Nanging keloro loro

Rencho renconen atiku
Rencho ukiren katresnanku
Ojo kondho kondho karo pacarmu
Yen aku main mburi karo sliramu

Rencho tak tunggu tekamu
Rencho tak tunggu jawabanmu
Ojo lali karo lagune mas tony
Hidup ini yang penting hapy
don’t worry don’t worry don’t worry

INTRO

Asline aku eneng sing nduwe
Sewalike jebul dekne yo eneng sing ndue
Ra popo penting podo ngertine
Main mburi njogo ati siji lan sijine

Aku wes kadung tresno
Nanging keloro loro

Rencho renconen atiku
Rencho ukiren katresnanku
Ojo kondho kondho karo pacarmu
Yen aku main mburi karo sliramu

Rencho tak tunggu tekamu
Rencho tak tunggu jawabanmu
Ojo lali karo lagune mas tony
Hidup ini yang penting hapy
don’t worry don’t worry don’t worry

INTRO

Asline aku eneng sing nduwe
Sewalike jebul dekne yo eneng sing ndue
Ra popo penting podo ngertine
Main mburi njogo ati siji lan sijine

Aku wes kadung tresno
Nanging keloro loro

Rencho renconen atiku
Rencho ukiren katresnanku
Ojo kondho kondho karo pacarmu
Yen aku main mburi karo sliramu

Rencho tak tunggu tekamu
Rencho tak tunggu jawabanmu
Ojo lali karo lagune mas tony
Hidup ini yang penting hapy
don’t worry don’t worry don’t worry

Rencho renconen atiku
Rencho ukiren katresnanku
Ojo kondho kondho karo pacarmu
Yen aku main mburi karo sliramu

Rencho tak tunggu tekamu
Rencho tak tunggu jawabanmu
Ojo lali karo lagune mas tony
Hidup ini yang penting hapy don’t worry
don’t worry don’t worry
don’t worry don’t worry