13 Agt 2017

Judul Lagu : Neng Ndi Bapakku
Ciptaan : Heru Kumala
Penyanyi : Dwi Kumala
Genre : Dangdut

Lirik Neng Ndi Bapakku


Tumetese eluh sing mung iso tak rasakne
Saben aku mikir neng ngendi bapak dununge
Ibu tak takoni jawabe mung ora ngerti
Jare kerjo ora bali bali

Rong tahun suwene bapak ninggalake aku
Soyo nelongsone yen aku nyawang ibukku
Kerjo sak onone abote kanggo panganku
Uripku iki tansah nelongso

INTRO

Opo salah lan dosane ibukku
Nganti bapak tego ninggalake ibu
Gusti kulo nyuwun bapak enggalo bali
Nyawiji koyo dek wingi wingi

INTRO

Rong tahun suwene bapak ninggalake aku
Soyo nelongsone yen aku nyawang ibukku
Kerjo sak onone abote kanggo panganku
Uripku iki tansah nelongso

INTRO

Opo salah lan dosane ibukku
Nganti bapak tego ninggalake ibu
Gusti kulo nyuwun bapak enggalo bali
Nyawiji koyo dek wingi wingi

Opo salah lan dosane ibukku
Nganti bapak tego ninggalake ibu
Gusti kulo nyuwun bapak enggalo bali
Nyawiji koyo dek wingi wingi
Nyawiji koyo dek wingi wingi