Lirik Lagu Kesandung Masa Lalu - Nella Kharisma

Wes lilakno aku kangmas, wes cukup lalekno tresno iki ora bakal biso tak baleni dadi siji Aku kesandung masa lalu ceritane aku lan sliramu Ning Parag Tritis iki kowe mblenjani janji... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kesandung Masa Lalu - Nella Kharisma


Judul Lagu : Kesandung Masa Lalu
Ciptaan : NDX AKA
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Kesandung Masa Lalu - Nella Kharisma


Wes lilakno aku kangmas,
wes cukup lalekno
tresno iki ora bakal biso tak baleni dadi siji

Aku kesandung masa lalu
ceritane aku lan sliramu
Ning Parag Tritis iki kowe mblenjani janji

Opo ora eling mbiyen koe karo aku
Ngukir tresno sak gedene langit biru
Separo raga iki mung kanggo awakmu
Cerita iki bakal tak kenang neng masa lalu

Parang tritis ninggal janji
seng dadi seksine tresno
nalikane tak ucapke sumpah janji tekan mati,
siji sijine mung riko
mboten enten seng liane
roso loro ati iki cukup tag rasakke dewe

Ngenes batenku, loro ati ku
mesakne aku aduh mesakno aku

Aku kesandung masa lalu
ceritane aku lan sliramu
Ning parang tritis iki koe mblenjani janji

Opo ora eling mbiyen koe karo aku
Ngukir tresno sak gedene langit biru
Separo raga iki mung kanggo awakmu
Cerita iki bakal tak kenang neng masa lalu

Madep mlayu kesandung watu
kok yo tego ninggal aku
koe gandeng priyo brewu
cukup mesem emot nesu
rumangsamu aku kuat
nahan luka paling berat
ati muntap pengen dupak
bojomu tag gawe wafat

Kembalilah sayang ku ingin duduk di pelaminan
aku dan kamu menjadi kita
jangan sampai ada orang ketiga

Aku kesandung masa lalu
ceritane aku lan sliramu
Ning parang tritis iki koe mblenjani janji

Masa lalu kita begitu sangat indah nya
kita ucap janji suci sehidup semati
tapi maaf kan lah sayang ku akhiri cerita kita
kenanglah aku di hatimu selamanya jadi masa lalu

Opo ora eling mbiyen koe karo aku
Ngukir tresno sak gedene gunung lawu
Separo rogo iki mung kanggo awakmu
Cerita iki bakal tag kenang neng masa lalu

Yen pancen dalane aku kudu piye
nompo loro rasa tresno
tak ikhlas ke insya allah lilo