Lirik Lagu Terminal Tirtonadi - Didi Kempot


Judul Lagu : Terminal Tirtonadi
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Terminal Tirtonadi - Didi Kempot


Nalikane ing tirtonadi
Ngenteni tekane bis wayah wengi
Tanganmu tak kanthi kowe ngucap janji
Lungo mesti bali

Rasane ngetung nganti lali
Wis pirang taun anggonku ngenteni
Ngenteni sliramu ning kene tak tunggu
Nganti sak elingmu

Mongso rendheng wis ganti ketigo
Opo kowe ra kroso
Yen kowe isih seneng lan tresno
Kudune kowe kroso

Nalikane ing tirtonadi
Ngenteni tekane bis wayah wengi
Tanganmu tak kanthi kowe ngucap janji
Lungo mesti bali

INTRO

Wis suwe wis suwe wis suwe
Kangen sing tak rasakke
Rasane rasane rasane
Rasane koyo ngene

Ning kene ning kene ning kene
Aku ngenteni kowe
Aku kangen kangenku mung kanggo kowe

Rasane ngetung nganti lali
Wis pirang taun anggonku ngenteni
Ngenteni sliramu ning kene tak tunggu
Nganti sak elingmu

Wis suwe wis suwe wis suwe
Kangen sing tak rasakke
Rasane rasane rasane
Rasane koyo ngene

Ning kene ning kene ning kene
Aku ngenteni kowe
Aku kangen kangenku mung kanggo kowe

Nalikane ing tirtonadi
Ngenteni tekane bis wayah wengi
Tanganmu tak kanthi kowe ngucap janji
Lungo mesti bali

Rasane ngetung nganti lali
Wis pirang taun anggonku ngenteni
Ngenteni sliramu ning kene tak tunggu
Nganti sak elingmu

Mongso rendheng wis ganti ketigo
Opo kowe ra kroso
Yen kowe isih seneng lan tresno
Kudune kowe kroso
Nalikane ing tirtonadi

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053