Lirik Lagu Lilo Selingkuh - Kris Dewarengku



Judul lagu : Lilo Selingkuh
Ciptaan : Kris Dewarengku
Penyanyi : Yeyen Samantha ft Kris Dewarengku
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Lilo Selingkuh - Yeyen Samantha ft Kris Dewarengku


Lk :
Sego paribasan kadung dadi bubur
Kang dumadi ra biso di undur
Pisanan ketemu banjur tuwuh roso tresno
Naliko aku wis ono sing liyo

Pr :
Pancen roso getun mesti tibo mburi
Sing wis kebacut ra bakal bali
Aku ugo ngroso tresno kang tanpo upomo
Opo iki sing ginaran tresno wuto

INTRO

Lk :
Oh... dinda sayang
Aku tresno tenan
Ing tengahing wengi lintang lintang tak takoni
Kapan kelakon biso nyawiji

Pr :
Oh...kanda sayang
Aku ugo ngerti
Nanging ngelingono tresno ora kudu nduweni
Kabeh wis ginaris purbaning Gusti

INTRO

Pr :
Pancen roso getun mesti tibo mburi
Sing wis kebacut ra bakal bali
Aku ugo ngroso tresno kang tanpo upomo
Opo iki sing ginaran tresno wuto

INTRO

Lk :
Oh... dinda sayang
Aku tresno tenan
Ing tengahing wengi lintang lintang tak takoni
Kapan kelakon biso nyawiji

Pr :
Oh...kanda sayang
Aku ugo ngerti
Nanging ngelingono tresno ora kudu nduweni
Kabeh wis ginaris purbaning Gusti

Lk :
Wahai katresnanku sepiro luputku
Mugo sing gedhe pangapuramu

Pr :
Kabeh wis lelakon ra perlu rumongso dosa
senajan mung selingkuh aku lilo

Ft :
Dinda... sayang ...
Kanda... sayang...

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.