Lirik Lagu Lilo Selingkuh - Kris Dewarengku

Sego paribasan kadung dadi bubur Kang dumadi ra biso di undur Pisanan ketemu banjur tuwuh roso tresno Naliko aku wis ono sing liyo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul lagu : Lilo Selingkuh
Ciptaan : Kris Dewarengku
Penyanyi : Yeyen Samantha ft Kris Dewarengku
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Lilo Selingkuh - Yeyen Samantha ft Kris Dewarengku


Lk :
Sego paribasan kadung dadi bubur
Kang dumadi ra biso di undur
Pisanan ketemu banjur tuwuh roso tresno
Naliko aku wis ono sing liyo

Pr :
Pancen roso getun mesti tibo mburi
Sing wis kebacut ra bakal bali
Aku ugo ngroso tresno kang tanpo upomo
Opo iki sing ginaran tresno wuto

INTRO

Lk :
Oh... dinda sayang
Aku tresno tenan
Ing tengahing wengi lintang lintang tak takoni
Kapan kelakon biso nyawiji

Pr :
Oh...kanda sayang
Aku ugo ngerti
Nanging ngelingono tresno ora kudu nduweni
Kabeh wis ginaris purbaning Gusti

INTRO

Pr :
Pancen roso getun mesti tibo mburi
Sing wis kebacut ra bakal bali
Aku ugo ngroso tresno kang tanpo upomo
Opo iki sing ginaran tresno wuto

INTRO

Lk :
Oh... dinda sayang
Aku tresno tenan
Ing tengahing wengi lintang lintang tak takoni
Kapan kelakon biso nyawiji

Pr :
Oh...kanda sayang
Aku ugo ngerti
Nanging ngelingono tresno ora kudu nduweni
Kabeh wis ginaris purbaning Gusti

Lk :
Wahai katresnanku sepiro luputku
Mugo sing gedhe pangapuramu

Pr :
Kabeh wis lelakon ra perlu rumongso dosa
senajan mung selingkuh aku lilo

Ft :
Dinda... sayang ...
Kanda... sayang...

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053