Lirik Lagu Lilo Selingkuh - Kris Dewarengku

Lirik Lagu Lilo Selingkuh - Kris Dewarengku

Lirik Yeyen Samantha - Lilo Selingkuh ft Kris Dewarengku

Judul lagu : Lilo Selingkuh
Ciptaan : Kris Dewarengku
Penyanyi : Yeyen Samantha ft Kris Dewarengku
Genre : Dangdut Campursari

Lilo Selingkuh Lyrics

Lk :
Sego paribasan kadung dadi bubur
Kang dumadi ra biso di undur
Pisanan ketemu banjur tuwuh roso tresno
Naliko aku wis ono sing liyo

Pr :
Pancen roso getun mesti tibo mburi
Sing wis kebacut ra bakal bali
Aku ugo ngroso tresno kang tanpo upomo
Opo iki sing ginaran tresno wuto

Lk :
Oh... dinda sayang
Aku tresno tenan
Ing tengahing wengi lintang lintang tak takoni
Kapan kelakon biso nyawiji

Pr :
Oh...kanda sayang
Aku ugo ngerti
Nanging ngelingono tresno ora kudu nduweni
Kabeh wis ginaris purbaning Gusti

Pr :
Pancen roso getun mesti tibo mburi
Sing wis kebacut ra bakal bali
Aku ugo ngroso tresno kang tanpo upomo
Opo iki sing ginaran tresno wuto

Lk :
Oh... dinda sayang
Aku tresno tenan
Ing tengahing wengi lintang lintang tak takoni
Kapan kelakon biso nyawiji

Pr :
Oh...kanda sayang
Aku ugo ngerti
Nanging ngelingono tresno ora kudu nduweni
Kabeh wis ginaris purbaning Gusti

Lk :
Wahai katresnanku sepiro luputku
Mugo sing gedhe pangapuramu

Pr :
Kabeh wis lelakon ra perlu rumongso dosa
senajan mung selingkuh aku lilo

Ft :
Dinda... sayang ...
Kanda... sayang...

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.