Lirik Lagu Kreteg Wates Deso - GeBe Mustika

Mung janjimu sing dadi pikiran, nganti saiki aku tansah kelingan Tengah wengi nggonku nunggu, setyo ngancani saben kangenku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kreteg Wates Deso - GeBe Mustika


Judul lagu : Kreteg Wates Deso
Ciptaan : GeBe Mustika
Penyanyi : GeBe Mustika
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Kreteg Wates Deso - GeBe Mustika


Mung janjimu sing dadi pikiran,
nganti saiki aku tansah kelingan
Tengah wengi nggonku nunggu,
setyo ngancani saben kangenku

Aku gelo yen kowe mblenjani,
sawangen rembulan sing lagi ndadari
Neng kene kowe tak tunggu,
nganti alum kembang katresnanku

Ben liwat ati tratapan
kreteg iki dadi kenangan
Neng dalan wates deso Gunung Rejo

Opo atimu ora kroso
endahe tembang asmoro
Sing wis tak tembangke
kanggo sliramu

Wates deso Gunung Rejo iki
larane ati ra ono sing ngerteni
Lamun atimu rumongso
mung kowe sing biso dadi tombo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053