Lirik Lagu Andy - Enita

Ohhh Andy ... coba tenano yooo kang sak temene, nenani lelakon uripmu wis suwe lawase nganti saikine kowe isih dewek'an durung jejodohan sak wise kowe medot katresnanku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Andy - Enita


Judul lagu : Andy
Ciptaan : Enita (InstanPro Pacitan)
Penyanyi : Enita
Genre : Pop

Lirik Andy - Enita


Ohhh Andy ... coba tenano yooo
kang sak temene, nenani lelakon uripmu
wis suwe lawase nganti saikine
kowe isih dewek'an durung jejodohan
sak wise kowe medot katresnanku

Ohhh Andy.. ugo rungokno yooo
jeriteng ati, meruhi panandang uripmu
arepo kepiye aku ngrasakake
gawe janji dadak'an, kanggo prasetyan
dayane janji nggoda pikiranku

Ono ing pantai Srau tlatah Pringkuku
kowe nangis ngusapi eluhmu

Tanpo alasan baku gawe putusan
kowe kondo becik'e pepisahan
kowe kondo mung dadi kenangan

Ohhh Andy... aku sing crito yooo
pantai Srau, telaten ngenteni tekamu
banyune bening katon iwak'e
watu watu jejeran nambah kaendahan
tekamu biso nyudo panandangmu

Pantai Srau dadi saksi bisu