Lirik Lagu Vita Alvia - Gemantung Roso

Lirik Lagu Vita Alvia - Gemantung Roso

Lirik Lagu Gemantung Roso - Vita Alvia


Title : Gemantung Roso
Artist : Vita Alvia
Songwriter : Arif Chitenk
Album : Melon Duet Manis
Label : Samudra Record

Lirik Lagu Gemantung Roso


Mung kari angenan welas hang isun sambang
Saiki wis ilang dadi duwen wong liyan
Rasane getun temenan bengen isun buang
Ngaboti wong lanang liyan tibane malah kelaran

Sun getun temenan bengen riko sun buang
Biso tah sun eman balekno ring pangkuan
Magih wis duwen wong liyan jujur sing lilo nyawang
Saiki welas sung temenan sun antenti masiyo sampek kapan

Gemantung roso welas iki
Sampek kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodo saiki
Mugo bain dadi jodo pati

Mung kari angenan welas hang isun sambang
Saiki wis ilang dadi duwen wong liyan
Rasane getun temenan bengen isun buang
Ngaboti wong lanang liyan tibane malah kelaran

Sun getun temenan bengen riko sun buang
Biso tah sun eman balekno ring pangkuan
Magih wis duwen wong liyan jujur sing lilo nyawang
Saiki welas sung temenan sun antenti masiyo sampek kapan

Gemantung roso welas iki
Sampek kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodo saiki
Mugo bain dadi jodo pati

Gemantung roso welas iki
Sampek kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodo saiki
Mugo bain dadi jodo pati

Baca Juga : Lirik Lagu Vita Alvia - Rembulan Malam

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.