Desember 06, 2017

Lirik Lagu Bojo Lawas - Salsa Kirana

Lirik Lagu Bojo Lawas - Salsa Kirana

Desember 06, 2017
Lirik Lagu Bojo Lawas - Salsa Kirana

Judul Lagu : Bojo Lawas
Ciptaan : R. Husein Albana
Di Populerkan : Salsa Kirana
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Bojo Lawas - Salsa Kirana

Abot tenan yen lagi nandang roso
Roso tresno karo wong nduwe bojo
Wes tak lilo kowe wes nduwe wong liyo
Nanging kangenku ngebaki dodo

Bingung tenan yen ketemu sliramu
Mergo wedi yen weruh bojomu
Nadyan podo ngertine yen ono roso
Nanging anane mung mantan bojo

Njur sadar aku yen kowe mung bojo lawasku
Yen ning dalan jane pingin nyopo awakmu
Nanging kepiye ono bojomu
Mengko nesu mung gara gara aku

Njur sadar aku yen kowe mung bojo lawasku
Aku bingung wayah nompo telfonmu
Mergo wedi yen mengko weruh bojomu
Iso bubrah mung gara gara aku

Wes kudu tak lilakne
Mergo kabeh mung dadi masa lalu
Nadyan tau merangkai hari hari indah
Nanging nyatane tresno iki ra iso menyatu
Wes ra iso sayang sayangan
Mergo saiki kowe bojo lawasku

INTRO

Abot tenan yen lagi nandang roso
Roso tresno karo wong nduwe bojo
Wes tak lilo kowe wes nduwe wong liyo
Nanging kangenku ngebaki dodo

Bingung tenan yen ketemu sliramu
Mergo wedi yen weruh bojomu
Nadyan podo ngertine yen ono roso
Nanging anane mung mantan bojo

Njur sadar aku yen kowe mung bojo lawasku
Yen ning dalan jane pingin nyopo awakmu
Nanging kepiye ono bojomu
Mengko nesu mung gara gara aku

Njur sadar aku yen kowe mung bojo lawasku
Aku bingung wayah nompo telfonmu
Mergo wedi yen mengko weruh bojomu
Iso bubrah mung gara gara aku

Wes kudu tak lilakne
Mergo kabeh mung dadi masa lalu
Nadyan tau merangkai hari hari indah
Nanging nyatane tresno iki ra iso menyatu
Wes ra iso sayang sayangan
Mergo saiki kowe bojo lawasku

Njur sadar aku yen kowe mung bojo lawasku
Yen ning dalan jane pingin nyopo awakmu
Nanging kepiye ono bojomu
Mengko nesu mung gara gara aku

Njur sadar aku yen kowe mung bojo lawasku
Aku bingung wayah nompo telfonmu
Mergo wedi yen mengko weruh bojomu
Iso bubrah mung gara gara aku