Lirik Dian Anic - Abot Demene


Title : Abot Demene
Artist : Dian Anic
Songwriter : Ayip Rafansyah
Album : Anica Nada
Genre : Dangdut Tarling

Lirik Abot Demene


najan kakang ningendi anane
dipikir kula nembe kepikir
wis kudune bokat suratan takdir
senajan kula abot demene
sing kuasa menghalangi garis gede

pisahan ora tek sangka-sangka
jagad amba katone mung setampa
kekasih kien wis rumah tangga
ninggal kula tanpa salah lan dosa

cintane kula
sekuat pulau pramuka
digempur musibah
bli bakal ingkar sing genah

tapi sampean demen kula seliwatan
tiwasan tek sandung akhir gawe keduhung
harapane ati ilang kaya ngimpi

pisahan ora tek sangka-sangka
jagad amba katone mung setampa
kekasih kien wis rumah tangga
ninggal kula tanpa salah lan dosa

cintane kula
sekuat pulau pramuka
digempur musibah
bli bakal ingkar sing genah

tapi sampean demen kula seliwatan
tiwasan tek sandung akhir gawe keduhung
harapane ati ilang kaya ngimpi

dipikir kula nembe kepikir
wis kudune bokat suratan takdir
senajan kula abot demene
sing kuasa menghalangi garis gede

pisahan ora tek sangka-sangka
jagad amba katone mung setampa
kekasih kien wis rumah tangga
ninggal kula tanpa salah lan dosa

Baca Juga : Lirik Lagu Dian Anic - Kanggo Kakang