Lirik Lagu Kanggo Kakang - Dian Anic


Lirik Lagu Kanggo Kakang - Dian Anic

Lirik Dian Anic - Kanggo Kakang


Title : Kanggo Kakang
Artist : Dian Anic
Songwriter : Oo Mujista
Album : Anica Nada
Genre : Dangdut Tarling

Lirik Kanggo Kakang


cinta kula kanggo kakang
jiwaraga cuma kanggo kakang
najan akeh godaan najan akeh rintangan
kula ora bakalan kegembang

kula kangen kula demen
kula sayang cuma ning sampean
najan akeh pemuda sing sering pada nggoda
kula ora bakalan kebita

memang oh memang kula wong ayu
akeh akeh sing pada ngerayu
cinta oh cinta kula ning kakang
ora ora bakalan tek buang

cinta sing suci sing jero ati
cuma kanggo kakang siji

===INTRO===

kula kangen kula demen
kula sayang cuma ning sampean
najan akeh pemuda sing sering pada nggoda
kula ora bakalan kebita

memang oh memang kula wong ayu
akeh akeh sing pada ngerayu
cinta oh cinta kula ning kakang
ora ora bakalan tek buang

cinta sing suci sing jero ati
cuma kanggo kakang siji

===INTRO===

ulang 4X

Baca Juga : Lirik Lagu Dian Anic - Ayang Ayang