Lirik Lagu Ayang Ayang - Dian Anic


Lirik Lagu Ayang Ayang - Dian Anic

Lirik Dian Anic - Ayang Ayang


Title : Ayang Ayang
Artist : Dian Anic
Songwriter : Zale. RM
Album : Anica Nada
Genre : Dangdut Tarling

Lirik Ayang Ayang


kulane wis demen pisan
ning kakang kula kedanan
senajan langka uwonge
nanging ana bayangane

kula maju melu maju
kula mundur melu mundur
bayangane ana bae
mendi bae melu bae

senajana akeh batur pada dolan
angger kesepian
yen digawa lunga lunga jalan jalan
kaya ning iringan

apa maing yen lagi ndodok dewekan
ana ning lamunan
sing bisa gawe seneng urip nahagia
anane sampean

ayang ayangan dadi bayangan
iku sampean gawe sun kebayang
ayang ayangan dadi bayangan
iku sampean gawe sun kedanan

===INTRO===

kula maju melu maju
kula mundur melu mundur
bayangane ana bae
mendi bae melu bae

senajana akeh batur pada dolan
angger kesepian
yen digawa lunga lunga jalan jalan
kaya ning iringan

apa maing yen lagi ndodok dewekan
ana ning lamunan
sing bisa gawe seneng urip nahagia
anane sampean

ayang ayangan dadi bayangan
iku sampean gawe sun kebayang
ayang ayangan dadi bayangan
iku sampean gawe sun kedanan

===INTRO===

ulang X4

Baca Juga : Lirik Lagu Dian Anic - Janji Purnama