Lirik Lagu Ali Ali Putih - Lina


Lirik Lagu Ali Ali Putih - Lina

Lirik Lina - Ali Ali Putih


Title : Ali Ali Putih
Artist : Lina
Songwriter : S. Harsono
Album : Langgam Campursari Koplo "Anggrek Kuning"
Label : Teta Record

Lirik Ali Ali Putih


ali ali putih
mugo biso dadi sulih
ngudari roso kangenmu
marang aku duh wong bagus

senajan mung sak rambut
dadiyo pangemut emut
janjimu naliko semono
ora bakal gawe gelo

yen nganti mblenjani
nopo malih yen ngoncati
ali ali putih iki
minongko sing anyekseni

tak suwun sliramu
eling sumpah lan janjimu
tresno sing ono atimu
jare yo mung kanggo aku

===INTRO===

ali ali putih
mugo biso dadi sulih
ngudari roso kangenmu
marang aku duh wong bagus

senajan mung sak rambut
dadiyo pangemut emut
janjimu naliko semono
ora bakal gawe gelo

yen nganti mblenjani
nopo malih yen ngoncati
ali ali putih iki
minongko sing anyekseni

tak suwun sliramu
eling sumpah lan janjimu
tresno sing ono atimu
jare yo mung kanggo aku

Baca Juga : Lirik Lagu Lina - Lali Janjine