Lirik Ais Sasabila - Bondo Dungo


Title : Bondo Dungo
Artist : Ais Sasabila
Songwriter : Yanti / D. Suroto
Album : Langgam Campursari Terbaru
Label : Teta Record

Lirik Bondo Dungo


klakon wes dadi nasibku
kudu pisah marang sliramu
senadyan tresnaku suci
nanging kowe tegane nyidrani

eling rikolo semono
nalikane sumpah janji setyo
ora bakal medot tresno
neng nyatane sliramu suloyo

aku wes lilo nerimo
pancen iki wes garising gusti
tak sanggane tak trimane
nadyan lorone nganti seprene

bondoku mung bondo dungo
nyuwun marang kang moho kuoso
mugi gusti ngijabahi
urip tentrem mulyo lan sayekti

===INTRO===

klakon wes dadi nasibku
kudu pisah marang sliramu
senadyan tresnaku suci
nanging kowe tegane nyidrani

eling rikolo semono
nalikane sumpah janji setyo
ora bakal medot tresno
neng nyatane sliramu suloyo

aku wes lilo nerimo
pancen iki wes garising gusti
tak sanggane tak trimane
nadyan lorone nganti seprene

bondoku mung bondo dungo
nyuwun marang kang moho kuoso
mugi gusti ngijabahi
urip tentrem mulyo lan sayekti

Baca Juga : Lirik Lagu Enn Risangkara - Meres Susu