Lirik Didi Kempot - Jodo Surgo Dunyo


Title : Jodho Suwargo Ndonya
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari
Label : Sumbu Record

Lirik Jodho Suwargo Ndonya


mung kowe sing biso nambani aku
nalikane ketulo tulo uripku
koyo layangan sing rantas taline
montang manting kapusan kembange lambe

mung kowe sing ikhlas nulungi aku
nambani loro tresnoku
sewu tatu perihe mung kari crito
ilang ketemu kowe wong sing setyo

opo iki arane jodho suwargo ndonya
pethuk ku nalikane rekoso
opo iki arane bojo suwargo ndonya
lahir batin tresnamu ra nyidam bondho

mung kowe sing ngerti marang awakku
nalikane kelaran jroning batinku
keloro loro keracun upase tresno
ilang kepulas kowe wong sing setyo

opo iki arane jodho suwargo ndonya
pethuk ku nalikane rekoso
opo iki arane bojo suwargo ndonya
lahir batin tresnamu ra nyidam bondho

mung kowe sing ikhlas nulungi aku
nambani loro tresnoku
sewu tatu perihe mung kari crito
ilang ketemu kowe wong sing setyo

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Rondo Kelangan Manuk