Lirik Lagu Sesideman - Enn Risangkara

Lirik Lagu Sesideman - Enn Risangkara

Lirik Enn Risangkara - Sesideman

Title : Sesideman
Artist : Enn Risangkara
Songwriter : Sukron Suwondo
Album : Langgam Campursari Terbaru
Label : Teta Record

Sesideman Lyrics

luwih becik patenono timbang perpisahan
mring dyah kang sulistyo
tak rewangi samudono marang keluargo
garwo lan pro putro

lewat gincanging alismu
kuoso hanandang rasaning atiku
nadyan wus lingsir yuswaku
aku isih mampu ngladeni solahmu

mongko kowe bocah nggunung
senadyan bocah nggunung kadugo hanyrimpung
jiwo ragaku kok kurung
kehormatan mamprung rubuh ngarep pincung

urip ono kutho gedhe
kowe tak tukokke omah sak isine
kowe obo opo wae
senajan sesideman mesti kasembadan

luwih becik patenono timbang perpisahan
mring dyah kang sulistyo
tak rewangi samudono marang keluargo
garwo lan pro putro

lewat gincanging alismu
kuoso hanandang rasaning atiku
nadyan wus lingsir yuswaku
aku isih mampu ngladeni solahmu

mongko kowe bocah nggunung
senadyan bocah nggunung kadugo hanyrimpung
jiwo ragaku kok kurung
kehormatan mamprung rubuh ngarep pincung

urip ono kutho gedhe
kowe tak tukokke omah sak isine
kowe obo opo wae
senajan sesideman mesti kasembadan

Baca Juga : Lirik Lagu Rondo Kelangan Manuk - Didi Kempot

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.