Lirik Maqdalena - Rondo Anak 1


Title : Rondo Anak Siji
Artis : Maqdalena feat Paijo Londo
Songwriter : Poer Brigade
Album : Nirwana Reborn
Label : DD Star Record

Lirik Rondo Anak Siji


la lala lala la la ..
la lala lala la la ..
la lala lala la la ..
la lala lala la la ..

aku ikhlas nerimo
senajan kowe rondo
yen wis kadung tresno
nyawaku tak taruhno

===INTRO===

dek ora perlu di takoni
gedene tresnoku iki
esuk awan sore nganti bengi
tak elingi sampek kegowo ngimpi

aku wis ngomong bola bali
aku serius pingin rabi
senajan rondo anak siji
ra perduli mergo aku cinta mati

opo ora isin kowe karo tonggo
aku uwis rondo kowe isih joko
yen pancene tresno
coba to jelasno alesane

opo iso nrimo aku sing koyo ngene
opo iso nompo aku opo anane
coba to pikirno
timbang getun mburine

tresno ra iso di sejo
tresno ra iso di nyono
embuh perawan embuh rondo
kanggoku ra enek bedo

ra perlu di gatekno
omongane wong liyo
yen atimu loro
sesuk tak gemplangno boto

aku ikhlas nerimo
senajan kowe rondo
tresnoku iki tulus
ora mandang status

tresno iki tenanan
dudu tresno guyonan
minggu ngarep lamaran
wulan ngarep nikahan

===INTRO===

opo ora isin kowe karo tonggo
aku uwis rondo kowe isih joko
yen pancene tresno
coba to jelasno alesane

opo iso nrimo aku sing koyo ngene
opo iso nompo aku opo anane
coba to pikirno
timbang getun mburine

tresno ra iso di sejo
tresno ra iso di nyono
embuh perawan embuh rondo
kanggoku ra enek bedo

ra perlu di gatekno
omongane wong liyo
yen atimu loro
sesuk tak gemplangno boto

aku ikhlas nerimo
senajan kowe rondo
tresnoku iki tulus
ora mandang status

tresno iki tenanan
dudu tresno guyonan
minggu ngarep lamaran
wulan ngarep nikahan

la lala lala la la ..
la lala lala la la ..
la lala lala la la ..
la lala lala la la ..

Baca Juga : Lirik Lagu Maqdalena - Kitir Sumilir