Lirik Lagu Kitir Sumilir - Maqdalena

Angenku ngamboro anembus mego Ngitung lintang sesuluh padang rembulan Tak goleki ono ngendi si panjerino Tak titipi kidung tegeteg ing jantung... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Title : Kitir Sumilir
Artis : Maqdalena
Songwriter : Ki Gedug Siswantoro
Album : Nirwana Campur Sari - Edisi Koplo Patrol
Label : DD Star Record

Lirik Kitir Sumilir


Angenku ngamboro anembus mego
Ngitung lintang sesuluh padang rembulan
Tak goleki ono ngendi si panjerino
Tak titipi kidung tegeteg ing jantung

Lelungitan lung lungan kang rerambatan
Amusoro soro angrangget jiwanggo
Tak kirimi layang kitir tak sampirke angin sumilir
Po ra kroso sliramu tansah tak pikir

INTRO

Rino wengi wewayangmu mbedo atiku
Singotirto sak upomo kapan boyo aku biso
Nggegem lintang ngrengguh endahe rembulan

Aku samar kuatir lan muntab cabang
Sekar mekar ing oro oro kang cengkar
Ngelak kang tanpo upomo tunggu tumetesing tirto
Kanggo nelesi lungko lungko ketigo

INTRO

Lelungitan lung lungan kang rerambatan
Amusoro soro angrangget jiwanggo
Tak kirimi layang kitir tak sampirke angin sumilir
Po ra kroso sliramu tansah tak pikir

INTRO

Rino wengi wewayangmu mbedo atiku
Singotirto sak upomo kapan boyo aku biso
Nggegem lintang ngrengguh endahe rembulan

Aku samar kuatir lan muntab cabang
Sekar mekar ing oro oro kang cengkar
Ngelak kang tanpo upomo tunggu tumetesing tirto
Kanggo nelesi lungko lungko ketigo
Kanggo nelesi lungko lungko ketigo

Baca Juga : Lirik Lagu Bojo Cino - Dian Marshanda

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053