Lirik Lagu Aku Pengen Ketemu - Laddy Wijaya

Lirik Lagu "Aku Pingin Ketemu" dari Laddy Wijaya. Lagu ini di ciptakan oleh Yono Torong. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Aku Pengen Ketemu - Laddy Wijaya

Lirik Laddy Wijaya - Aku Pengen Ketemu


Title : Aku Pengen Ketemu
Artist : Laddy Wijaya
Songwriter : Yono Torong
Album : Single
Label : Aini Records

Lirik Aku Pengen Ketemu


sepi ngelangut rasa ning ati
sakwise kowe pamit bali
esemmu ninggal janji
nggowo tresno kang tak enteni

adhem kekes dawaning wengi
njerokke roso kangen iki
esemmu jroning ngimpi
nggowo tresno kang tak enteni, sayang

yang, ati iki ngene rasane
tansah pengen ketemu kowe
tansah pengen ketemu kowe

sayang, banjur kapan kowe tekane
ora kuat yen disesuwe
aku pengen ketemu kowe, sayang

sepi ngelangut rasa ning ati
sakwise kowe pamit bali
esemmu ninggal janji
nggowo tresno kang tak enteni

adhem kekes dawaning wengi
njerokke roso kangen iki
esemmu jroning ngimpi
nggowo tresno kang tak enteni, sayang

yang, ati iki ngene rasane
tansah pengen ketemu kowe, tansah pengen ketemu kowe
sayang, banjur kapan kowe tekane
ora kuat yen disesuwe, aku pengen ketemu kowe

yang, ati iki ngene rasane
tansah pengen ketemu kowe, tansah pengen ketemu kowe
sayang, banjur kapan kowe tekane
ora kuat yen disesuwe, aku pengen ketemu kowe, sayang

Baca Juga : Lirik Lagu Panyuwunku - Laddy Wijaya