Lirik Laddy Wijaya - Panyuwunku


Title : Panyuwunku
Artist : Laddy Wijaya
Songwriter : Bowo Mondroguno
Album : Single
Label : Ombi TV

Lirik Panyuwunku


siji dadi panyuwunku
ojo kowe ninggal aku
mergo amung sliramu
prio gantilaning atiku

abot abot sakjroning atiku
yen aku kelangan sliramu

tresno iki ibarat kuku neng driji
kuku di ketok iseh tetep tuwuh
tresno iki koyo lintang lan rembulan
sumunar indah ning tengah awang awang koyo tresnaku

bagus ora mung ning njobo
manis ora mung ning netro
umpomo sliramu cidro
aku kang dadi tombo

bungah susah tak lakoni sayang
penting aku kowe iso nyawiji

tresno iki ibarat kuku ning driji
kuku di ketok iseh tetep tuwuh
tresno iki koyo lintang lan rembulan
sumunar indah ning tengah awang awang koyo tresnaku

Baca Juga : Lirik Lagu Panyuwunku - Via Vallen